Alla inlägg under augusti 2010

Av sofie - 5 augusti 2010 13:00

           


Klippte ihop en enkel outfit jag verkligen skulle vilja ta på mig NU, men molnen hindrar mig. Sommar var är du??

Av sofie - 4 augusti 2010 23:16

Hello

  

Man ser väl inte så bra men mina katter har steriliserats idag och Puma har en tratt på sig för att inte kunna slicka upp såret. Stackarna är instängda på mitt rum för att dom inte får gå i trapporna nu. Jaja, ingenting speciellt har hänt, jag och mamma har handlat, lämnat och hämtat katterna, skrattat åt katterna, tyckt synd om katterna, blivit arga på katterna och så har jag jobbat också. ajuste får inte glömma att jag, mammi, debb och anna kollade hitta Nemo för att Avatar funka inte, suck. Nej nu ska jag umgås med mina katter, dom ser lite smått depprimerade ut.

  

Imorgon är min sista jobb dag, ska bli skönt samtidigt som det kommer vara svårt att klara mig utan lite extra pengar. 


Update: Puma ligger på golvet och tror hon hon kan få bort kragen hon har runt huvudet. Ser ganska kul ut.. hihi.

Av sofie - 4 augusti 2010 11:55

Ska färga bort den här blonda hårfärgen som bara sliter på håret hela tiden när jag måste färga utväxt, ni ser ju bara på bilderna hur tunt mitt hår blivit sen jag färgat blondt.               



Detta blir min nya hårfärg med lite ljusa slingor i.  Bilden är 2 år gammal och kolla hur tjockt mitt hår är där jämfört med idag! Alla dumma blekningar som gjort de svagt. 

    

Av sofie - 3 augusti 2010 22:07

Vilken dag, humöret har varit som en berg o dalbana. Sånt man får stå ut som som tjej.


Var med Jakob på förmiddagen och en stund in på eftermiddagen. Han är ganska sjuk och jag känner mig väl inte helt frisk heller så var sängen som gällde. Vid halv 5 drog trappade jag iväg till jobbet och han hem. Mitt däck är inte fullpumpat så det var väl inte världens lättaste tur. 


Imorgon blir det upp tidigt till vetrinären, mina två små tösar ska nämligen steriliseras. Ska sitta med dom sötnosarna i bilen kl 8 på morgonen, och sen ska jag väl hem och sova igen.


På fredag bär det av till Åland med Min älskling Jakob och min syster Debb. Ska bli mys och jag hoppas på fint väder! Bikinin ska med i vilket fall som helst.


Av sofie - 2 augusti 2010 23:57

Nu har jag äntligen sytt upp min långklänning och en skjorta jag köpte i våras.

       

Ska dra och sola med mamma i veckan, all färg håller på att gå bort. Jag får panik. 

Av sofie - 2 augusti 2010 12:04

Idag är jag helt död. Snart ska jag ta mig en macka och efter det måste jag trampa iväg till Sofia där jag glömde min kamera.  Idag är det jobb igen, min nästnäst sista dag. Får se hur det går. 


Har inget att skriva.. får se om jag kommer på något sen. 

     

Av sofie - 1 augusti 2010 12:44

hello hello:)

Nyss kommit hem från Pappa, var där igår med mina systrar, Robin och Rickhard. Började med att jag och Debb klippte oss. Mitt hår var en katastrof, men nu är de risiga borta! Snart ska jag ta mig en dusch så jag får se hur de ser ut i lockigt. Efter det åkte  vi till marknaden, köpte en keps bland annat. Det var en jättebra marknad mycket mycket mycket bättre än här i Västerås. Fanns mycket mer grejer och de va billiga också. Vi åt köttfärslimpa, ettiksgurka, smörstekt lök och potatis till middag. Hur gott som helst! Sov hos Eva, som har fått det jättefint i sin lägenhet nu. 

  gårdagens enkla outfit

långärmad tröja - HM
jeansleggins - cubus 

converse - england


Idag är det jobb som gäller, efter det hittar jag nog på något med Sofia och Josefin. 

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards