Alla inlägg under maj 2012

Av sofie - 21 maj 2012 18:03

Har varit väldigt fint väder idag! Kom hem från ica för en stund sen, hämtade ut mitt paket från Gina Tricot, hoppas HM paketet kommer imorgon! Sov hur länge som helst idag kändes de som, men när jag väl vaknade hoppade jag upp ur sängen för jag ville ut till solen med Jennica. Vi gick ut och sola i någon timme och drog sedan till hamnen, gick runt och kolla lite och sen gick jag till stan för lite mat med bror min. Fick bli en Wrap! Mums! Lina hämtade mig efter en stund och vi åkte hem till henne och kollade på resor till Turkiet! Vi ska försöka åka lite tidigare än planerat, men fy vad jag längtar! Trots detta härliga väder och allt jag hunnit med idag har jag varit på lite halvtaskigt humör. Vet inte vad som hände haha.. Men men! Nu har jag diskat lite och ska damsuga. Kanske all smuts som gör mig så irriterad? 


Ska även försöka göra klart en uppgift i Etik så jag får lite mindre att göra denna skolvecka!

 

       

Av sofie - 19 maj 2012 21:18

Helo!

Hade en jättebra dag på jobbet idag! Fick dessutom sluta tidigare, hehe.. Ska försöka boka om min tatueringstid då jag ska utomlands, GOSH. Hoppas verkligen de går! Inte kul att åka med en färsk tatuering, bättre om jag gör den efter resan... slipper jag få så ful bränna (skulle behöva gå med någonting för höften hela tiden bara för tattoon inte skulle få sol på sig). Har CP ont i ryggen på tal om INGENTING. Hade grillkväll med några vänner, vred väl mig på nå cp sätt när jag satt på den stekheta balkongen. Hoppas de går över tills imorgon! Jag har dessutom hållt mitt löfte med socker! Tog en sallad idag på jobbet och drack mineralvatten till! Har ej haft marmelad på mina mackor, ingen oboy på morgonen och blahablaha... det enda jag fuskat med de tre senaste dagarna är cola... dock bara två glas.. PÅ TRE DAGAR. Fy vad duktigt jag är! :)

Blev ett litet flummigt inlägg, hoppas ni fattar haha! 
Morgondagen ser jag fram emot skiiitmycket, ska nämligen planera resan lite.. och så bokar vi på fredag! Åh så taggad! Blir perfekt, köttar i skolan för att få bra betyg, jobbar studentnatten och sover antagligen HALVA lördagen för att sedan UPP och HOPPA och packa sen åker vi förmodligen på söndagen, till en varmare och bättre plats än här i kalla Sverige. ÅH min första utomlands resa, KAN INTE BESKRIVA KÄNSLAN. WIE! Kommer festa sola bada och shoppa och äta gott hela veckan med en grymjobbarkompis som heter Lina. Kameran hänger med och jag ska fota tills jag dör! :) 

Av sofie - 18 maj 2012 10:27

God morgon!

Om en halvtimme ska jag springa ner till tvättstugan och bli av med all min smutstvätt! Jakob kommer hit sen, vi kanske ska gymma lite hemma hos han :). Hade en så sjukt bra dag igår, jag skrattade så mycket och så länge! Fick skit ont i sidan ett tag och ville typ skrika för de gjorde så ont men satt ändå bara och skratta hahaha... åh vad jag saknar våra familjekvällar fast inte alla var med så hade vi de jättetrevligt! Vi satt med Annas app, mirrors och mamma lät och såg så himla rolig ut, och alla förutom jag och mamma såg helt sjuka ut när dom försökte le med mungiporna neråt hahahaha... åh gud!

Dags för lite frulle innan tvättstugan kör igång. Åker till mamma nästa helg, till deras nya hus och då ska vi ha llite ensam tid.. saknat det!
 
 

Av sofie - 17 maj 2012 15:22

 
Min bästa vän, min trygghet, min klippa! Jag älskar oss, jag älskar dig!
 

Av sofie - 17 maj 2012 10:49

Hej!

Vaknade av att Jakob la sig brevid mig, han åkte ganska tidigt eftersom de är skola för honom idag. Tråkigt! Fick en puss i pannan som jag njöt av länge innan jag somnade om igen :) Kom upp för en stund sen och ska röja undan lite i mitt rum innan familia kommer.. ja min och Annas lilla träff eskalerade så nu kommer både Mamma och Debbie hit också, myys! Är helt själv hemma i lägenheten så extra mysigt! 


Jag och Lina ska boka resa så fort lönen kommer, har nämligen fått reda på en av våra gemensamma semester veckor! 

Dags för mig att göra mig iordning och duscha också.. skönt! Imorgon är det tvätttid som gäller och det behövs verkligen!
   

Av sofie - 14 maj 2012 11:16

Veckan är fullsmockad
Måndag: Skola + jobb
Tisdag: Skolan + jobb
Onsdag: Skola, Jakob kommer hit och sover här
Torsdag: Vaknar upp med Jakob, Anna kommer och provar kläder senare.
Fredag: Tvätttid 11-14, försöka hinna städa och plugga rester. Hittar på något roligt på kvällen.
Lördag: Öppning 6.30-15
Söndag: Öppning 6.30-15 - > SOVA

Ska verkligen försöka sitta i skolan och göra klart alla mina arbeten jag har kvar. Fick precis en inlämmning uppgift i etiken som ska vara 2,5 A4.. kill me! 
   

Av sofie - 14 maj 2012 10:36

   

Längtar till sommaren!

Av sofie - 13 maj 2012 23:19

Fick en ny roommate idag! Fanny flyttade in och jag och amanda har roterat i lägenheten så nu bor hon i mitt gamla rum och jag bor i evelinas gamla rum (hon som bodde här innan) Så Fanny har flyttat in i Amandas gamla rum. Haft en härlig dag, spenderade eftermiddagen med älsklingen. Saknar har så sjukt mycket, hur ska jag klara av två veckor utan honom? Han ska ju till USA den jäveln, så avis! Men men, hoppas schemat kommer ut snart så jag kan boka mina två utomlandsresor. Hoppas de blir yttligare en resa med syster Eva. Kommer alltså kanske spendera 3 veckor av min semester (som för övrigt bara är tre veckor) utomlands. Fan va nice! Hoppas att citygymnasiet hittar en lägenhet åt mig snart så jag hinner flytta in precis när jag ska flytta ut härifrån annars blir de så himla mycket fram och tillbaka.

Blir lika irriterad varje gång jag ser denna bild, vart tog dom vägen egentligen?! Hoppas dom kommer fram när mamma flyttar till huset! Har en hel låda med skor som tappades bort i flytten, DÖR om den inte kommer fram! Sen började jag fundera på vad jag ska ha på mig på min skolavslutning, ska ju springa runt och kolla på studenterna, blir nog någon utav mina långklänningar om jag inte hunnit inhandla en ny! :)   

.

Ovido - Quiz & Flashcards