Alla inlägg under oktober 2010

H&M

Av sofie - 12 oktober 2010 20:12

 

dagens ljus i höstmörkret.. kläder gör mig alltid lika glad.

Av sofie - 12 oktober 2010 16:18

hej mina trogna läsare!


jag undrar vilka som läser min blogg.. min familj... några kompisar.. men vilka mer? Intressant..


Jaja, jag är hemma nu efter ännu en jobbig cykeltur. Tror jag aldrig tvingat mig själv att cykla i denna kyla. Men nu är de iallafall gjort.


För övrigt har dagen sugit. Den har inte varit något annat än jobbig, så efter skolan så gick jag och jakob till B&J och tog en god glass, asgott, vilket gjorde mitt humör lite bättre. Har ätit både på Ben & Jerry´s och McDonald´s idag, inte bra alls. 


Jag har inte så mycket att skriva nu faktiskt.. kanske jag införa "helg" bloggning, för då har jag ju faktiskt någonting att skriva. Värt att tänka på!


    

Ha en bra dag! 

Puss

brr

Av sofie - 10 oktober 2010 20:36

Är så sjukt sugen på att resa just nu! Skulle först och främst vilja åka på solsemester, till typ Turkiet, Cypern, Grekland eller något och efter de skulle jag vilja åka till London och shoppa. Min syster var där för några år sedan och efter det har jag försökt spara till det varenda år. (Inte fungerat som ni förstår.) Men nästa sommar hoppas jag på ett bra sommarjobb där jag kan spara ihop till en resa till antingen London eller till ett soligt varmt ställe. Vem vill vara i Svergie på sommaren när de knappt är någon sol?     

Jag och syster Debb tidigare i höst, prövar varma kläder inför den kalla årstiden!


Av sofie - 10 oktober 2010 12:59

Hello!


Min lördag blev väldigt lyckad, den började med godis, pizza och cola i en mysig soffa med mina härliga systrar Anna och Debb (dock inte Eva :( ) Därefter bar det av till Rickard där de var klassfest, hade jätteroligt och lärde känna alla lite mer. 


Nu, Idag är det Söndag och jag ska bara ta det lungt och vila upp mig för veckan som väntar med fler prov och fler arbeten. Jakob kommer hit sen efter han ätit lunch och innan det skulle jag gärna vilja hinna med att äta frukost. Så nu ska jag ner och proppa i mig lite mackor och oboy. MUMS. 


3 av 4 katter låg i min säng på rad när jag kom hem inatt, jag fick kämpa mig ner under täcket för att inte störa dom. haha

   


  

Av sofie - 8 oktober 2010 23:02

Nu är fredagen över. Gick ju skitsnabbt!


Jag fick iallafall en skön sovmorgon, jag började efter lunch och hade prov och så i kanske 30 minuter. Efter det åkte jag hem till Jakob och har varit där tills runt 22 då. Vi har mest kollat på TV, ätit godis, tränat lite och så.. fredagsmys. 


Den här helgen ska jag inte göra något annat än att ta det lugnt. Imorgon åker jag hem till Debbie efter 4, då hennes praktik är slut för dagen. Före det ska jag nog städa lite i rummet... kanske rensa lite saker.. igen.. och tvätta en sista tvätt. Börjar alltid på början av veckan och sen ligger tvätten där och slängs in i slutet på veckan.. och då har jag ju redan byggt upp en ny hög fullt med tvätt. Icke bra. 


På söndag ska jag vara med Jakob igen.. vet inte riktigt vad som händer men någonting iallafall. Kanske skriva ett CV, skit de glömde vi göra idag..Vill ha ett jobb på helger, skulle vara otroligt skönt att tjäna lite extra så man kan spara ihop till något nästa sommar. 


Nej nu ska jag vila lite innan de är läggdags och drömma mig bort till nästa sommar.. är faktiskt lite illamående efter all mat, cola, alla chips och allt godis jag ätit ikväll.


    


Seeyaah  

 


Av sofie - 7 oktober 2010 15:45

Regnig dag.. tråkigt. Har haft skola som vanligt.. tråkigt men ganska slappt faktiskt. Var på stan en kortis med Amanda efter skolan, hon fyller ju år idag. Grattis till henne. Sen kommer Debbie hit ikväll, wihoo!


Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på de sista minutrarna av topmodell och efter det ska jag träna inför räddningstjänstprovet imorgon..


har ny mobil också, visst är den snygg :)

  

Av sofie - 6 oktober 2010 20:21

Jag funderar starkt på att byta till frisör/stylist på Västerås Praktiska gymnasium. Ska ringa rektorn imorgon höra om jag kan prova på en dag.. och se om de finns någon plats för mig. Skulle sakna min klass som jag har nu men ändå.. fy vad roligt!! :):):)

vad tycker ni ?:) 

Av sofie - 6 oktober 2010 17:49

Vaknade imorse.. såg att klockan var som den skulle och jag steg upp.. satte mig vid datorn precis som jag brukar.. kollar ut.. ser inte ut.. ställer mig upp.. ser hur lamporna ute fortfarande lyser.. kolla på klockan igen.. kl är 6.50 jo de är rätt.. jag kollar ut igen.

What´s up with the darkness? Ärligt talat, jag hade glömt bort att de blev så mörkt på morgonen/eftermiddagen när de blev höst/vinter. SKIT OCKSÅ. 


Jag, Manda och Josefine hade skit kul på idrotten.. haha. Vi kom fram till att Josefine och jag suger på pingis.. men mest Josefine (a)


Resten av dagen har varit jobbig.. har varit trött, irriterad och seg. Det hjälper ju inte av att ligga och kolla på TV i två timmar heller när jag ientligen borde plugga. Men vem i helsike orkar denna otroligt deppiga dag.


Nää.. nu ska jag läsa igenom ett häfte.. har prov i räddningstjänst/sjukvård på fredag.. kommer de gå bra? Tveksamt. Nu ska jag få upp mamma ur sängen och hitta på något kul.


Hittade lite gamla bilder =)

   från daniels bröllop förra året...min födesledag för 2 år sedan   

pumis som kattunge.. 3-4 år sedan?  

syster yster något år sedan   

jag för nästan exakt 1 år sedan

   jag och babe i somras <3



puss

Ovido - Quiz & Flashcards